نوشته شده در تاریخ شهریور ۵, ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۲ |

شهرداری زیارت به منظور شناسایی مشکلات و ارایه ی راه حل ها و پیشنهادات و مهمتر از همه مشارکت مردمی و همسو و همدل کردن دولت و ملت،قصد دارد از بین داوطلبان جوان بومی،علاقمند و واجد شرایط شهر زیارت برای سه کارگروه مشاوران جوان(شهریار)مشاور بانوان(شهربانو) و مشاور فرهنگی اجتماعی(شهرآرا) در حوزه های مربوطه مشاور جذب نماید.لذا از کلیه علاقمندان دعوت می گردد تا جهت همکاری در این زمینه نسبت به تکمیل فرم درخواست که شامل مشخصات فردی، تحصیلی،سابق خدمتی و … منضم به مستندات می باشد، اقدام و به نشانی شهر زیارت-بلوار امام خمینی(ره)-شهرداری زیارت-واحد منابع انسانی شهرداری زیارت ارسال گردد تا پس از بررسی مدارک، اقدامات مقتضی جهت شروع همکاری شما عزیزان با این شهرداری فراهم گردد.لازم به ذکر است تعداد مشاوران هر کارگروه ۱۰نفر و از طریق خود اعضا انتخاب می شوند. آخرین مهلت ارسال مدارک و درخواستها تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ می باشد.