نوشته شده در تاریخ تیر ۱۴, ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۹ |

۷۴_md

به گزارش روابط عمومی شهرداری زیارت، علی رحمانیان، شهردار زیارت طی پیامی ۱۴ تیرماه، روز شهرداری ها و دهیاری ها را به فعالان عرصه مدیریت شهری و روستایی تبریک و تهنیت گفت. متن پیام به شرح ذیل میباشد:

نامگذاری ۱۴  تيرماه به عنوان روز «شهرداری و دهياری» اقدامی ارزنده و فرصتی مغتنم است تا ضمن قدردانی و تجليل از فعاليت های خالصانه و شبانه روزی خادمان مردم در عرصه های مختلف شهرداری و مديريت شهری، به ارزيابی عملکرد و فعاليت های اين نهاد اجتماعی به منظور ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم پرداخته شود.

ما خادمان مردم در شهرداری ها و دهیاری ها بر خود وظیفه می دانیم که از طریق برنامه ریزی و اجرای اقدامات و متد جدید در شهرها و روستاها ، شرایط مناسبی برای زندگی و کار مردم فراهم نماییم تا با ارائه خدمات مطلوب و بی منت به عموم مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم جامعه، گام های مثبتی در جهت  برقراری عدالت و رشد و پیشرفت شهرها و روستاها برداشته شود .

در پایان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان، این روز خجسته را به همه ی مدیران و مجاهدان عرصه مدیریت شهری و روستایی که در راستای آبادانی کشور عزیز و اسلامی مان تلاش می کنند تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ، سلامتی و توفیق روزافزون همه ی خدمتگزاران این عرصه را آرزو مندم.