نوشته شده در تاریخ تیر ۸, ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۵۷ |

photo_۲۰۱۷-۰۶-۲۷_۲۰-۵۷-۱۲

همزمان با روز عید سعید فطر:

چهارمین دوره مسابقات کشتی باچوخه شهر زیارت برگزار شد .

شیروان /حشمتی: شهردار شهر زیارت از برگزاری با شکوه چهارمین دوره مسابقات کشتی باچوخه در روز عید سعید فطر در این شهر خبر داد و گفت: همه ساله مسابقات کشتی با چوخه با حضور کشتی گیران مختلفی از سراسر استان خراسان بزرگ و کشور در این شهر برگزار شده و امسال نیز استقبال خوبی از این مسابقات صورت گرفت.

مهندس رحمانیان با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات تعداد ۱۱۰ ورزشکار از استان های خراسان شمالی ، رضوی ، جنوبی، گلستان و تهران حضور داشتند افزود: در پایان پس از انجام رقابت های جذاب تیم های  شهرداری زیارت ، فاروج  و اسفراین به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند .

وی با تشکر از دکتر عزیزی نماینده شهرستان، مهندس صفایی فرماندار ، حجت الاسلام کوثری امام جمعه، اقای ترکانلو دادستان ، سرهنگ وحیدی فرمانده نیروی انتظامی ، خالق زاده رییس اداره ‌ورزش و جوانان ، مسئولین شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر و مردم نجیب زیارت که در جهت برگزای با شکوه مسابقات همکاری های صمیمانه ای داشتند اظهار کرد: شهر زیارت از دیرباز مهد کشتی باچوخه بوده و پهلوانان نامی و بزرگی را تحویل جامعه ورزشی داده و ما نیز در این راستا از هیچ کوششی در جهت حمایت از ورزشکاران عزیز دریغ نکرده ایم.

ریز نتایج مسابقات کشتی باچوخه عید سعید فطر (شهر زیارت)

♦️ وزن ۶۵ کیلوگرم

مقام اول : عیسی امانی (زیارت)

مقام دوم : عارف امان زاده ( زیارت)