نوشته شده در تاریخ خرداد ۱۷, ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۱ |

۲۰۱۶۰۴۰۶_۱۲۰۷۱۸

تخصیص یک میلیارد و صد میلیون تومانی به شهرداری زیارت از محل اعتبارات تملک و دارایی

به گزارش روابط عمومی شهرداری زیارت علی رحمانیان از تخصیص یازده میلیارد ریالی به این شهرداری از محل اعتبارات تملک و دارایی خبر داد. شهردار زیارت در ادامه درباره اولویت های شهرداری زیارت اظهار کرد : یکی از اولویت های کاری شهرداری که بر آن تاکید شده است ،ایجاد و تکمیل پروژه های عمرانی و اجرای طرح های بلند مدت بوده که ضرورت اجرای آن ها بیشتر از سایر اقدامات شهرداری است .

وی ادامه داد:در صورت تحقق این اعتبار اقداماتی از جمله ساماندهی اطراف امامزاده حمزه رضا(ع) –احداث بلوار و روشنائی از ورودی شهر (امامزاده حمزه رضا)به سمت جاده بجنورد-شیروان و ایجاد درآمدهای پایدار و احداث شهربازی و پمپ بنزین و گاز و … از اولویت های کاری این شهرداری به شمار می آید.

مهندس رحمانیان در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از فرماندار محترم شهرستان شیروان جناب آقای مهندس صفائی با نگاه ویژه ای که به شهر زیارت دارند اظهار داشت انشاء الله درآینده با این اعتبار تخصیصی گام های استوار و محکمی در جهت ارتقا و پیشرفت شهر زیارت برداشته شود.