نوشته شده در تاریخ تیر ۳, ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۳۱ |

Eyde Fetr

به گزارش روابط عمومی شهرداری زیارت:به مناسبت عید سعید فطر طبق روال هر ساله مسابقات کشتی باچوخه در چهار وزن ۶۵-۷۵-۸۵و +۸۵ کیلوگرم برگزار می شود .

شهردار زیارت-علی رحمانیان با صدور پیام تبریکی فرا رسیدن عید سعیدفطر،عید بزرگ مسلمانان و جشن شکوفایی ایمان و اخلاص را به عموم مسلمانان به ویژه مردم خداجوی شهر زیارت و  کارکنان پرتلاش شهرداری و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

مهندس رحمانیان تشریح کرد به مناسبت عید سعید فطر اقداماتی از جمله پاکسازی و رفت و روب سطح شهر و آذین بندی و ریسه بندی در میادین و معابر شهر و …انجام خواهد گرفت  و طبق روال هر ساله مسابقات کشتی باچوخه  از ساعت  ۹ صبح روز عید فطر بطور رسمی با شکوه تر از سالهای قبل آغاز خواهد شد.