نوشته شده در تاریخ اردیبهشت ۹, ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۲۶ |

index

سخن شهردار زیارت به مناسبت روز شوراها

پروردگار متعال را شکر گزارم که به لطف استقرار پرصلابت جمهوری اسلامی درایران در راستای احترام و حفظ شأن مردم عزیزمان، نهادی به نام شورای اسلامی در این کشور شکل گرفت تا مدیریت امور شهری و روستاها را بر اساس اصل آیه «و امرهم شوری بینهم» پیش ببرند.بنیاد این نهاد اجتماعی بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، بر حل عمل گرایانه مشکلات مردم استوار است که این مهم با کسب سرمایه ارزشمند اعتمادعمومی و پرهیز از دخالت دادن انگیزه­ های جناحی و حزبی در میدان فعالیت شوراها محقق خواهد شد.

اهمیت شوراها تا حدی است که یک فصل و ۸ اصل از قانون اساسی جمهوری اسلامی به شوراها اختصاص یافته است. زمانی که قانون اساسی در اصول کلی خود شورا را به عنوان ابزار تجلی اراده مردم و نهاد سیاسی تصمیم گیرنده مورد پذیرش قرار داده­ اند، اهمیت آن بر همگان روشن و مبرهن است.

شوراها به عنوان مردمی­ ترین نهادی که از بطن مردم برخواسته است،نمی­توانند اجازه دهند جز ماهیت خدمت رسانی به مردم هدف دیگری برای شوراها تعریف شود و تاکنون اعضای شوراهای زیارت نیز همواره در جلسات وتصمیم گیری­ها خواسته مردم وجامعه را بر نظر شخصی خود ترجیح داده­ اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز شوراها آرزوی توفیق وسلامتی برای همه شوراهای کشور بالاخص اعضای خدوم وپرتلاش شوراهای اسلامی شهر زیارت را در سال جهاد اقتصادی از خداوندمتعال مسئلت دارم