نوشته شده در تاریخ مهر ۱, ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۳ |

۴۴۴۰۵۶۵_۴۶۰۵

به گزارش روابط عمومی شهرداری زیارت؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس ،عملیات اجرائی آسفالت کوچه های فرعی شهر آغاز خواهد شد.

شهردار زیارت همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس و سالروز تجاوز نظامی رژیم بعثی عراق به خاک میهن اسلامی ضمن گرامیداشت این ایام تشریح کرد:به مناسبت هفته دفاع مقدس حدود ۳۰۰۰ تن آسفالت حمل و در معابر فرعی شهر پخش خواهد شد.این پروژه که از محل قیر رایگان اختصاص یافته به شهرداری زیارت و بودجه جاری تامین گردیده است اعتباری حدود ۳۶۰ میلیون تومان به خود اختصاص داده.قرار است این پروژه در کوچه های فرعی خیابان های ولیعصر(عج) و امام خمینی(ره) شهر زیارت اجرا شود.

مهندس رحمانیان ضمن بیان مطلب فوق گفت:در زمینه زیباسازی سطح شهر نیز واحد خدمات شهری و اجراییات این شهرداری با تمام توان در آرایش و پیرایش معابر شهری و نصب ریسه و پرچم و شستشوی گلزار شهداء و …فعالیت کرده و اقدامات مثبتی را در این زمینه در دست اجرا دارند.