شهردار زیارت گفت: با اقدامات و تدابیر انجام شده و همکاری مردم شهر زیارت هم اکنون در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است.

علی رحمانیان افزود: با تصویب هیئت وزیران، روستای زیارت در ۵ مرداد۹۲ به شهر ارتقاء یافت و در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۹۳ شهرداری این شهر افتتاح گردید و این آغاز فعالیت در زمانی رخ داد که شهرداری فاقد هرگونه امکانات و نیروهای آموزش دیده بود که با توکل به خدا و یاری مردم و مسئولین گام های اساسی برداشته شده است.

شهردار زیارت به اجرای ۵هزار متر مربع پیاده رو سازی بلوار امام خمینی و ولی عصر زیارت با اعتباری قریب به بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اشاره کرد و گفت: طی این مدت بلوار ورودی شهر و خیابان ولی عصر به طول ۲۵۰۰ متر با اعتبار ۷۵۰ میلیون ریال اجرا شده است.

رحمانیان به اجرای طرح روکش آسفالت بلوار امام خمینی به طول ۲ کیلومتر با اعتبار قریب به ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و همچنین روکش آسفالت خیابان امام رضا غربی و شهید دبیرستان به طول یک کیلومتر با اعتباری قریب به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اشاره کرد و گفت: المان میدان شهر زیارت با هزینه ای حدود ۶۰۰ میلیون ریالی نصب و نورپردازی شده است.

همکاری مردم زیارت قابل تقدیر است

وی با تقدیر و تشکر از مردم جهت همکاری بسیار خوب با شهرداری گفت: امیدواریم این روند همکاری ادامه داشته باشد و شهروندان جهت جلوگیری از هرگونه مشکل قبل از انجام ساخت و ساز استعلامات لازم را از شهرداری بگیرند.

شهردار زیارت به فعالیت واحد آتش نشانی شهرداری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک یک خودروی آتش نشانی در ایستگاه مستقر است و ما مکاتبات و پیگیری های لازم را در خصوص جذب چند ستگاه خودروی جدید شامل خودروی ، حمل زباله ، کامیون و بیل بکهو انجام داده ایم و امیدواریم این مهم بزودی محقق شود.

وی از آغاز فعالیت ۹ نفر نیروی جدید شهرداری زیارت از مهر ماه سالجاری که در استخدامی اخیر موفق به قبولی شده اند خبر داد و گفت: از شهروندان می خواهیم تا نسبت به ایجاد خیابانهای جدید و تعریض خیابانهای قدیم همکاری های لازم را با شهرداری داشته باشند تا بتوانیم خدمات بعدی را ارائه دهیم.

رحمانیان گفت: با توجه به خرید قیر سهمیه شهرداری سال ۹۳ و ۹۴ بعلت آماده نبودن زیر ساختهای خیابان ها و معابر نتوانسته ایم عملیات آسفالت را انجام دهیم اما با برنامه ریزی انجام شده بزودی عملیات اجرای آسفالت آغاز می شود.

احیای سنت کشتی با چوخه در زیارت

شهردار زیارت گفت: نام زيارت كه يكي از قراء پهلوان خيز شيروان است براي هر علاقه‌مندي به كشتي با چوخه كاملاً آشناست. زيرا برگزاري مراسم عيد فطر و كشتي با چوخه داراي تاريخ مدون ۲۰۰ ساله است.

وی گفت: از زمان تاسیس شهرداری زیارت تا کنون ۲ دوره مسابقات کشتی با چوخه و یک مرحله پیاده روی خانوادگی برگزار شده است که هدف ما انتقال و انعکاس قابلیتهای ورزشی شهر بوده و قطعا شهر زیارت را به عنوان مهد کشتی باچوخه شیروان معرفی خواهیم کرد.

رحمانیان افزود: کشتی با چوخه از قدیم در بین اهالی زیارت از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و هم اکنون هم پهلوانان این خطه مقام های بسیار ارزشمندی را در مسابقات مختلف کسب کردند و ما وظیفه خود می دانیم از این ورزش حمایت کامل داشته باشیم.

رشد منفی مهاجرت از زیارت

وی گفت: از زمان تاسیس شهر زیارت تا کنون مهاجرت مردم از این شهر به سایر مناطق رشد منفی داشته و با توجه به اقدامات انجام شده و تامین زیرساختهای لازم مهاجرین زیادی از حاشیه شهر شیروان به این شهر مهاجرت کردند و حاشیه نشینی در شیروان کاهش چشمگیری داشته است.

رحمانیان ترویج فرهنگ وقف و خیرات را در زیارت یک ضرورت خواند و گفت: در ابتدای فعالیت شهرداری یک مورد وقف شهرداری توسط یک خیر بزرگوار شهر زیارت صورت گرفت و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

برنامه های آتی شهرداری

وی اجرای روکش آسفالت بلوار ولیعصر، روشنایی بلوار امام خمینی و ولی عصر، احداث پارک، نصب روشنایی پیاده روها و المان های شهری، ایجاد درآمد پایدار، تهیه طرح استحفاظی شهر زیارت، ایجاد گود کشتی با چوخه و مرمت و بازسازی و تعریض خیابانها و معابر شهر را مهمترین برنامه های آتی شهرداری عنوان نمود.

شهردار زیارت در پایان اظهار امیدواری کرد با همکاری و کمک شهروندان می توان زیارت را به جایگاه واقعی خود رساند و بهترین خدمات را در این شهر ارائه نمود.